Ensamma hjärtan & hemlösa hundar av Lucy Dillon

Framsida på boken "Ensamma hjärtan och hemlösa hundar"

Handlar om Rachel som bor i stan. Hon ärver sin mosters hus och hundstall. Hon vet inte vad hon ska göra med detta arv, men åker iväg till byn där huset finns. Snart träffar hon en mängd olika personer som är helt annorlunda än vad hon är van vid och hon stannar kvar längre än hon tänkt. Hennes tankar går mellan att få ordning på allt kring arvet och hundarna samtidigt som hon inte vet om hon vill stanna eller åka tillbaka till stan. Och som om inte det vore nog ringer hennes mamma konstant med frågor.

En enormt skön historia som får mig att le och fälla en tår. Den är så himla varm och go och så enkelt skriven att jag bara fortsätter läsa för det rena nöjet skull. Jag gillar karaktärerna mycket och jag vill hela tiden att det ska gå bra för dom. Rekommenderar den varmt.

1 Comment

  1. Collin
    2012.02.27

    dar ser man! tack for de fina orden. en fraga baigdnlen???? kan man fa en forklaring? man ar ju fran landet du vet:) kram fran cissi pa bishop norrkoping.

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>