Nyckeln av Mats Strandberg & Sara Bergmark Elfgren

Framsidan på boken Nyckeln
Nu har jag läst Nyckeln som är sista delen i trilogin. En månad har gått sedan bok två slutade. Vänner finns inte längre i livet och De utvalda har minskat. Nu måste de hitta nyckeln för att stänga den sista portalen innan apokalypsen kommer. Och det blir inte lättare när Rådet är efter dom och vänner blir till fiender. De utvalda har svårt att veta vem de ska lita på, kan de ens lita på sina vänner. De har en svår uppgift framför sig. Kommer de klara av den eller kommer världen gå under?
En av de tjockaste böcker jag läst. Mycket välskriven och lätt att hänga med i när historien går mellan nutid och gränslandet. Gillar karaktärerna mycket och håller tummarna för att de ska klara sig och allt ska bli bra. Denna trilogi rekommenderar jag gärna fler att läsa och jag tycker den passar alla oavsett ålder och hur intresserad man är av fantasy eller liknande.

4/5

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>