Glashuset av Rachel Caine

20131228-190949.jpg
Claire flyttar till staden Morgonville för att studera. Men stadens invånare är inte som andra. De flesta som bor i staden är vampyrer och de är inte så snälla. De finns människor i staden också men de styrs av vampyrerna eller har köpt sig fria. De flesta som bor i staden är elaka på något sätt. Claire känner sig hela tiden förföljd och utsätts för elakheter av några elever på skolan. Hon vill inte bo kvar i sin skolkorridor så hon söker efter ett ställe utanför skolans område.
Så hittar hon ett ställe kallat glashuset där Shane, Eve och Michael bor. De blir hennes vänner och berättar för henne om staden, dess invånare och hur man klarar leva i en stad som styrs av vampyrer. Men det är inte bara något mystiskt med staden utan även med de nya vännerna som hon fått. Kan hon verkligen lita på dom?
En bok som har ett enkelt språk som var lätt att hänga med i. Gillar det mörka och mystiska och de olika karaktärerna. Läser gärna fortsättningen.

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>