En liten chock av Johanna Lindbäck

20131221-163838.jpg
Gustav bor med sin pappa Jack i Umeå. Han går på gymnasiet och närmar sig studenten. Livet går sakta fram och dagarna är ganska lika varje vecka. Hans tid på gymnasiet blev inte som han tänkt. På gymnasiet skulle han skaffa flickvän, kompisar med samma intresse och en ny personlighet, men så blev det inte.
Så en morgon har de en vikarie som heter Eva i engelska och Gustavs liv börjar så smått ändras. Snart gör Gustav saker han inte gjort innan och Elin i klassen börjar umgås med honom. Men hur länge kommer det att hålla?
En bok som inte gav alla svar på en gång utan jag fick fundera lite, det gillade jag. Gillade Gustav väldigt mycket. Är en härlig bok med enkel och följsamt berättande. Har läst flera böcker av Lindbäck och gillat alla.

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>