Insurgent av Veronica Roth

20131130-140537.jpg

Fortsättningen efter boken Divergent.
Konflikterna mellan falangerna har tätnat och ett krig mellan dom börjar närma sig. Samtidigt brottas hon med sina tankar och frågor om sorg och förståelse, identitet och lojalitet, politik och kärlek. Vilken sida ska hon välja? Under tiden upptäcker hon nya hemligheter, upptäckter och relationer utvecklas. Hur ska Tris (Beatrice) kunna rädda sin familj, vänner och sig själv? Nu måste hon omfamna sin divergens fullt ut, oavsett vilka risker det innebär.
En bra fortsättning där det händer en massa saker och intrigerna är aldrig spikraka. Karaktärerna utvecklas under historiens gång och jag vill veta vad som händer dom. Men denna del har sina brister i vissa kapitel där det känns som historien dras ut för mycket, men trots det är den värd att läsa.

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>