I am number four – filmen

20131116-153229.jpg

Har nu sett filmen ”I am number four”. Den var bra, men jag saknade vissa saker som finns med i boken, som man så ofta gör när man läst boken innan man ser filmen. Sen tyckte jag handlingen gick för snabbt fram och plötsligt var allting slut och eftertexten kom rullande. Men jag tycker faktiskt att de fått till personerna ganska lika som jag tänkt mig dem när jag läste boken, och allra mest likt tycker jag de fått Henri.

Så oavsett om man läser boken innan eller ej så är det en bra actionfilm som jag tycker man kan se.

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>