En rosa sten

I somras fick kom ett av barnen på jobbet till mig med en sten som han plockat till mig. Den var rosa för byggarbetarna vid jobbet hade sprejat på den och det tyckte barnet om. Jag tyckte det var så gulligt att jag tog hem den och gjorde en albumsida för att minnas stunden. Jag har tagit en massa rosa restbitar som jag rivit och satt i en cirkel. Har använt lite rubb-ons som är fjärilarna, hjärtanen och blommorna, sen har jag sprejat glimmer mist på för att riktigt få det att glittra. Avslutade med att sätta ett tårtpapper i mitten och sedan klistra fast stenen. Gillar denna jättemycket. Att få in den i ett album blir nog en liten utmaning eftersom stenen sticker upp, men jag kommer nog på en lösning.

 

 

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>