Jul mitt i sommaren?

Det är sommar och jag börjar med julkort. Kanske lite knäppt och för tidigt. Men det skadar inte att börja i tid för det är oftast många kort som ska göras. Och Althea mix har sin julkortsutmaning som jag tänkte försöka mig på. Denna vecka skulle man stämpla sin egen bakgrund. Jag använde en god jul stämpel som jag använde Perfect pearls på för att den skulle glittra, jag har även använt det på magnoliaflickan och den lilla kvisten. Runt bakgrunden har jag limmat guldtråd och avslutat med att sätta halvpärlor i hörnen och på kvisten.

IMG_2548

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>