Funderar på…

20131116-153827.jpg

…att börja skriva igen.
För några år sedan började jag skriva berättelser. Sen rann det lite ut i sanden och jag slutade. Och nu när jag läser mer böcker börjar jag tänka på dessa berättelser igen och det kliar i fingrarna att ta tag i det igen. Men jag funderar på om jag ska fortsätta på det jag börjat eller prova att skriva något helt nytt.

2 Comments

  1. David
    2011.06.03

    Jag tycker du ska börja skriva igen. Du kan ju läsa igenom det du skrivit tidigare och känna efter. Börjar du så kanske du inspirerar mig att börja igen oxå :)

  2. Lillamyy
    2011.06.05

    Jo, ska läsa igenom det jag skrivit. Återkommer med hur jag går vidare.

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>