Shutter island av Dennis Lehane

IMG_2408

Den handlar om Shutter island som är en ö där ett sjukhus för mentala brottslingar finns. Från sjukhuset har en patient flytt och Teddy kallas in för att lösa fallet. Under tiden händer konstiga saker och Teddy börjar tvivla på det han ser och hör.
Det var en spännande handling och jag visste inte riktigt vem jag skulle lita på medan jag läste. Den har ett enkelt språk som gör det lätt att följa med i de olika vändningarna i historien. En intressant bok med oväntade vändningar. Boken har blivit film, men jag har ännu inte sett den, och om jag gör det kanske jag skriver något om den för att jämföra den med boken.

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. En drink före kriget av Dennis Lehane | Lillamyy - [...] i mig och släpper inte taget fören slutet och då vill jag inte att det ska ta slut. Har …

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>