Alcazar

Skrotboken har en tävling där man ska inspireras av melodifestivalens glamour genom att använda musiknoter och glitter i någon form på sitt alster. Och detta är mitt bidrag.

IMG_2404

Först gjorde jag pappret glittrigt med glimmer mist. Stämplade noter som bakgrund. Fotomattan är ett randigt papper med glitter på från Panduro. Tårtpapper infärgat med gulddyna och sedan limmade jag på lite rött bling. Bokstäverna heter funky foam stickers från Panduro och har en glittrig yta. Den vita fjärilen kommer från England. Som avslutning satte jag dit guld och silver bling från Althea för att rama in alstret.

Jag vann inte tävlingen men detta sa juryn om mitt bidrag
”Veteraner i melodifestivalsammanhang scrappas med en stämplad musikbas. Till det kommer bling – i silver och guld – som ramar in helheten och påminner om de ljusramper som omgärdar scenen.”

1 Comment

  1. Anna Pyssloteket
    2011.03.21

    Fin LO!
    Lycka till :)

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>