Fika

Pojjo har en utmaning där man ska bli inspirerad av en bild med massa härliga bakvärk.
Och detta blev mitt kort.

IMG_2081

Det första jag tänkte på när jag såg bilden var fika. Och till fikat brukar man oftast dricka te eller kaffe ,så det gjorde att jag valde kopparna som jag stämplade på rad som bakvärken på bilden. Muffinsen har jag klippt ut från en mall jag hittat hos The 80s me. Som avslutning satte jag dit några lila rhinestones.

Och detta blir mitt 10:e alster – bara 90 kvar.

1 Comment

  1. pojjo
    2010.09.06

    *ler* Vilket underbart bidrag 😀 Tusen tack för du är med i min utmaning 😀
    Kram

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>