Bror och syster

Ville så gärna skapa att jag trotsade värmen. Men det blev bara en albumsida innan det blev för varmt.

IMG_1597

Ville inte sätta för mycket papper på denna eftersom pappret från websters pages redan var så fin. Overlayen med noter är en stuvbit jag hade liggande. De ovala pärlorna uppe till vänster är brads som jag köpt på panduro. Trollsländorna är också brads. Fjärilen är i metall. En av de blåa blommorna skar jag ut för att jag ville att den skulle synas. Cirkeln med fågelburen i nedre högra hörnet är ett tygmärke från websters page. Bokstäverna är klistermärken från panduro. Slutligen hade jag lite crackel accent på fjärilarna och nyckeln.

Blev riktigt nöjd med resultatet faktiskt.

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>