Pandurotävling

Är just nu med i en tävling hos Panduro. Man skulle göra ett bröllopskort. Man skulle bara använda papper från deras serie ”Crea diem” men vilka dekorationer man ville.
Fick klura ett tag och jag ville göra en annorlunda vikning på kortet, jag bestämde mig för en diamantvikning. Min vän David som tidigare fått ett kort i diamantvikning tyckte att jag skulle prova att göra kortet större än det han fått. Så jag funderade ett tag till och satte ihop två designerark så kortet blev större både på längden och brädden, och det fungerade.

Jag har använt mig av papprena ”Fortuna”,  ”Venus” och ”Aurora”. Jag har ruggat upp de stora pappersbitarna i mitten och på kanterna innan jag använt en stämpeldyna runt alla kanter. Jag har även använt samma stämpeldyna när jag maskat kronorna. Fjärilarna, rosorna och ordet Grattis är stämplar. Avslutningsvis satte jag dit lite beigea halvpärlor.

IMG_1553

IMG_1555

IMG_1556

Hur kortet ser ut när det är hopvikt.

IMG_1558

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>