Marschen för tillgänglighet

Idag har jag gått med i Marschen för tillgänglighet. Det är en organisation som vill införa en svensk lagstiftning som säger att otillgänglighet är diskriminering av personer med funktionsnedsättning.
Vill du veta mer gå då in på deras hemsida och läs.

IMG_1466

Vi samlades först i Humlegården.

IMG_1487

Sen bar det iväg

IMG_1506

Slutmålet för marschen var Sergels torg.

1 Comment

  1. David
    2010.06.04

    Marschen för tillgänglighet är ett viktigt sätt att visa hur personer med funktionsnedsättning diskrimineras dagligen i Sverige. Vi är inte så bra som vi tror. Låt oss tillsammans jobba för en förbättring! Tack för att du var med Anna!

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>