Och nu….

….får jag visa det jag gjorde till Scrapparazzis tävling om att inspireras av ett hantverk. Jag inspirerades av broderi och gjorde en albumsida om den tiden då jag själv broderade.
Började med att distressa bakgrundspappret som innan var vitt. Sen satte jag på cirkeln och det andra och avslutade med att sätta en massa halvpärlor runt om. Både fjärilarna och tulpanerna har jag broderat med korsstygn, jag ville ha något enkelt. men broderandet tar sin tid. Sen broderade jag även en skylt med texten broderi med stjäklstygn och satte det tillsammans med min journaling.

Albumsida om broderi

broderade fjärilar

broderade tulpaner

kort berättelse om mitt broderande

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>