Tavla

Jag var till mina vänner Tony och David för att äta lite påskmat och umgås. Innan jag åkte dit ville jag göra något till dom, en påskpresent liksom, som jag kunde ta med. Jag funderade ett tag och bestämde mig för att göra en tavla.

Tavla
Jag ville göra tavlan i lite gammal stil och bara ha med ljusa toner, tycker att jag lyckades med det. Fjärilen är en metalldekor och på hjärtat i översta vänstra hörnet står det ”made with love”.

2 Comments

  1. David
    2010.04.22

    Det var en väldigt fin tavla! Nu återstår bara att hitta en plats åt den.

  2. Lillamyy
    2010.04.23

    Tack, ska bli intressant att se vilken plats den får.

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>