Boxar

Hittade en tävling på Reprint. Man skulle skapa en box efter en mall och sedan dekorera som man ville.
En rolig utmaning som jag genast hoppade på.
Och så här blev den första boxen:

Rosa box

Rosa box

Rosa box

Rosa box

Längst ner har jag satt ett rosa bomullsband. De fem pärlorna sitter på ett vitt organzaband som jag knutit runt boxen. Den rosa tagen har stämplats och fått en berlock i form av ett hjärta med texten ” made with love” på.
Slutligen dekorerade jag blommornas mitt med halvpärlor.

Och här är den andra, dock utanför tävlingen.

Blå box

Blå box

Blå box

Blå box

Detta blev visst ett långt inlägg, hoppas ni orkade ta er ner ända hit till slutet.

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>