Triton på promenad

Ja, solen lyser och termometern visar på plus.
Så jag tänkte jag skulle testa att gå ut med Triton eftersom han inte haft något emot att gå i snön på balkongen. Jag satte på honom selet och koppel och sen i en kattbur så jag kunde bära honom. På baksidan har jag en skog och dit tänkte jag gå. Men jag kom inte så långt, det var ganska mycket snö som jag på vissa ställen trampade igenom. Så jag stannade på ett annat ställe och släppte ut Triton. Han gick ut och började kolla runt.

Triton ute

Triton ute

Eter en liten stunds kollande gick han fram till ett träd som han ställde sig mot och fortsatte kolla runt.

Triton ute

Sen tog han sats och klättrade upp i trädet och började gå runt där uppe utan att besväras av kopplet.

Triton ute

Han var på jakt efter en kokosnöt som någon hängt ut till fåglarna. Han kom fram till den och försökte fånga den, men fick inte tag på den utan vände om.

Triton ute

Att få ner honom ur trädet var ett problem eftersom jag hade svårt att nå honom eftersom jag hela tiden trampade ner i snön. Men efter lite fixande och trixande fick jag äntligen ner honom och kunde stoppa honom i buren igen och gå in. Detta var en intressant utevistelse och jag tror vi får hitta ett annat ställe att gå ut och gå på. Men jag tror Triton hade skoj.

2 Comments

  1. David
    2010.03.21

    Härligt att han fick komma ut :) Men vad skulle han upp i ett träd att göra?

  2. Lillamyy
    2010.03.21

    Han skulle få tag på en kokosnöt tror jag.

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>