Jul och nyårspåsar

Nu efter att alla har fått sina julklappar kan jag visa upp de julpåsar jag gjort. Hittade några trekantiga tändsticksaskar på Skapa Hobby och tänkte att jag skulle skapa om dom och ge bort dom i julklapp. Hade några påsar som jag ändrade om för att passa. i julpåsarna stoppade jag förutom tändsticksask, lite ljus och godis.

Den röda julpåsen var till mina föräldrar.

Framsidan

Framsidan

Baksidan

Baksidan

Tändsticksasken

Tändsticksasken

Den blåa påsen var till mina kompisar Tony och David.

Framsidan

Framsidan

Baksidan

Tändsticksask 2

Tändsticksask 2

Den lila nyårspåsen gjorde jag till Davids föräldrar.

Framsidan

Framsidan

Baksidan

Baksidan

Omgjord ask med värmeljus

Omgjord ask med värmeljus

Tändsticksask

Tändsticksask

Ljus

Ljus

1 Comment

  1. David
    2010.01.11

    Väldigt fint! Tack för påsen!

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>